بازاریابی - بین الملل

بازاریابی - بین الملل

بازاریابی ، بین الملل
بازاریابی - بین الملل

بازاریابی - بین الملل

بازاریابی ، بین الملل

شناسایی و اولویت بندی موانع صادرات شرکتهای صنایع کوچک و متوسط ( SMEs )صنایع غذایی براساس مدل

در دنیای سراسر رقابت امروز، موفقیت هر ملت در گرو درک و شناخت از امکانات موجود و بهره گیری بهینه از آنها به منظور رشد و توسعه

بیشتر در همه ابعاد و زمینه هاست و این امر مهم در کشور ما ایران نیز که سالیان دراز است تکیه بر درآمدهای نفتی داشته، بسیار ضروری و حیاتی

به نظر میرسد. جامعه ای که میخواهد بر پای خویش بایستد و استقلال خود را در جهان امروز حفظ کند نیاز به درآمد از منابع و امکانات

دیگری دارد که باید شناخته شوند و به منظور رشد و توسعه آنها برنامه ریزی و سرمایه گذاری و اقدامات موثری را انجام دهند و از درآمد ناشی

از این محصولات که زاییده خلاقیتهای فردی و اجتماعی است استفاده نماید. این امر مهم در درجه اول به تحقیق در مورد شناخت منابع، موانع

و امکانات و در درجه دوم به برنامه ریزی برای دستیابی به بهره وری بالاتر و اقدام سریع تر در به انجام رساندن این برنامه ها، نیاز دارد.  

جهت دریافت مقاله فوق - درخواست خود را در وبلاگ اعلام نمائید.

عوامل درون سازمانی موثر بر صادرات

امروزه صادرات فرآورده‌های صنایع غذایی به عنوان صنایعی وابسته به بخش کشاورزی، نقش مهمی در ارزآوری کشور ایفا می‌کند. صنایع غذایی و تبدیلی به عنوان صنایعی وابسته به محصولات کشاورزی از جمله مهم‌ترین گروه‌های صنعتی است که می‌تواند در توسعه اقتصادی کشورها به ویژه کشورهای در حال توسعه نقش کارآمدی ایفا کند. از دلایل این امر، ارزان بودن مواد خام محصولات کشاورزی، وجود نیروی کار ارزان، سرمایه‌گذاری و ارزبری کم مورد نیاز این محصولات است.

http://www.donya-e-eqtesad.com/news/772652 

 

جهت دریافت فایل کامل مقاله لطفا باایمیل زیر  ارتباط حاصل  نمائید: 

food0100@gmail.com

اهمیت سرعت دهی زمان ورود محصول به بازار

سرعت دهی زمان ورود محصول به بازار 

 

برای شرکت‌ها، سرعت‌دهی زمان ورود محصولات جدید به بازار، یک استراتژی ضروری است. اغلب فرآیند طراحی بسته‌بندی و توسعه به‌عنوان گلوگاه جهت دستیابی به اهداف، مطرح می‌شوند. در واقع چالش‌های متعددی در فعالیت‌های اصلی تهیه اطلاعات لیبل همانند: مشخصات محصول، طراحی، ترکیبات و بارکد است که همه آنها در طول طراحی و توسعه وجود دارند. به‌طور کلی این موارد گاهی خارج از کنترل هستند. 

http://www.donya-e-eqtesad.com/news/768188  

جهت دریافت فایل کامل مقاله لطفا باایمیل زیر  ارتباط حاصل  نمائید: 

food0100@gmail.com